Followers

PRG







Instructions HERE




2011. október 30., vasárnap

Matthew Ward — Június 11, 2011


Golden Age threshhold on target; reasons for imminent arrival of space family; effects of high and low frequencies, suggestions for relief; spiritual perspective of dark ones on the planet; no mass exodus during Earth's ascension; lightworkers' participation in world transformation

 Szerető üdvözlettel erről az állomásról, Máté vagyok. Még a legelkötelezettebb fénymunkásokat is elfogja a kétség egy-egy pillanatra, hogy minden, amit régóta ígérnek, sikeresen elérhető a fennmaradó hónapokban, mielőtt a Föld eléri az Aranykor küszöbét. Ez érthető. Csak a történelmetek áll rendelkezésetekre, mint koordinátarendszer a fő változások kezdete és a későbbi stabilizáció közötti időtartam reális megbecsüléséhez.

De ez a meglepetések és az univerzum történetében eddig sosem látott gyors és kiterjedt átalakulás kora, és még egyszer biztosítunk benneteket, hogy a 2012-es naptári év végére a világotokból minden sötétség eltűnik. Továbbá, mivel minden gyorsul, a lineáris idő sokkal gyorsabban fog telni addig a napig, és a következő tizennyolc naptári hónap hamarabb eltelik, az elmúlt tizennyolcnál.

Amit időként érzékeltek, valójában mozgásban lévő energia, és ahogy a Föld folytatja útját a negyedik dimenzió felé, be fog lépni még magasabb, fényesebb energiamezőkbe amint megközelíti a folytonosságot, ahol minden, amit múltnak, jelennek és jövőnek érzékeltek, egy eseménysorozat, amely egy időben történik. Jelen pillanatban nem tudjátok elképzelni ezt a valóságot, de tudni fogjátok, amint elnyeritek a világosságot és az univerzum törvényeinek a megértését. Ó, milyen csodálatos tudás és tapasztalások várnak rátok!
Most azonban vissza a Földre, ahol sokan kérdezitek „Mikor?” kezdődik – vagy végződik ez a különleges helyzet. Tudjuk, hogy azt kérditek, melyik napon, vagy héten, vagy hónapban, így azt is tudjuk, hogy a „Hamarosan” nem kielégítő válasz. Pillanatnyilag azonban a „Hamarosan!” minden, amit mondani tudunk, de kérlek, vegyétek észre a felkiáltójelet! Ez az írásjel mindvégig helyénvaló lett volna a példa nélküli sebesség miatt, amellyel világotok kiemelkedik a harmadik dimenzióból, így miért ne használjuk ezt a hangsúlyt, jelezve, hogy a küszöbön álló fejlemények elképesztőek?

Az Illuminátus számos évvel tovább megtartotta a politikai, gazdasági és technológiai irányítást, mint ahogy az várható volt az Aranykor tervének készítésekor. Tudatában vannak, hogy a globális hálózatuk meggyengülése ellenére még mindig irányítani tudják a lakosságot, hacsak nem jönnek spirituálisan fejlett civilizációk a Földre. Ez teljesen véget vetne az Illuminátus minden sötét tevékenységének, ezért elszántan megtesznek mindent, ami hatalmukban áll, hogy megakadályozzák jó szándékú univerzumbeli családtagjaink érkezését.
Ennek az elszántságnak és makacsságnak köszönhetően a Földre szállások időzítését újra és újra át kellett dolgozni, és az előre nem látható eseményekre vonatkozó terveket szintén módosítani kellett. Egy mostani példa, hogy a globálisan közvetített programot, amely az űrbéli családtagokat mutatta volna be, elvetették, mert alapvető szempontokat nem véglegesítettek. A sötét oldal képviselői stratégiai okokból zavargásokat szítottak a résztvevő vezetők érintett országaiban, ezért a tervező megbeszélések helyett a nemzeti felfordulás kezelésére kellett fordítani idejüket és figyelmüket. És ennek a minden részletre kiterjedő programnak a helyettesítését, egy egyértelmű bejelentést, amely elismeri más civilizációk létezését, tovább már nem tekintették elég jelentősnek.

Hatonn szerint komolyan fontolóra vették az űrhajók drámai megjelenését és az ezzel egy idejű rádiós és televíziós közlemény sugárzását, amely kijelenti, hogy a flották békével jönnek, és azért szállnak le, hogy bizonyos dolgokban segítséget nyújtsanak. A megbeszélések a „meglepetés” kockázatait, illetve a várakozás kockázatát mérlegelik míg minden érintett teljes biztonságban lesz.

Egyrészről az Illuminátus vezetőit még nem távolították el, és egy atomháború kirobbantásán kívül azoknak az egyéneknek a szabad döntésen alapuló választását, miszerint megakadályozzák a földön kívüliek földre szállását, tiszteletben kell tartani. Másrészről a Földnek nagy szüksége van olyan technológiára, amely meg tudja tisztítani a mérgező szennyeződésektől, kiváltképpen Japán megrongálódott atomreaktorának környékén; ez a technológia, ami a Föld közelében lévő űrhajókon van, és nagy szolgálatot tett már, mióta a földrengés megrongálta az atomreaktort, sokkal hatékonyabb lesz a helyszínen.

Van egy másik sürgős kérdés is. Az állandó ember által előidézett geofizikai eseményeknek és az időjárás befolyásolásának kettős negatív hatása van. A halálos áldozatok, anyagi kár, pénzügyi veszteség és más nehézségek az érintett területek lakossága számára egyértelmű, de a másik hatás globális, és az elkövetők kivételével nem ismerik föl.
Azzal egy időben, hogy folyamatosan ráhangolódtok a magasabb rezgésekre, amelyek felé a Föld tart, valamint érzitek az égitestek juxtapozíció (ugyanolyan tárgyak különböző méretűek egymás mellett, vagy a tárgyak egymáshoz viszonyított nagysága megfordul ..) váltásának hatásait; alacsony vibrációk is bombáznak benneteket, melyeket a földrengések és viharok kiváltásához használt technológia sugároz, és ez a kombináció új vagy erősebb pszichikai, érzelmi és mentális rendellenességeket eredményez. Ez azokra is hatással lehet, akik egyébként jó egészségi állapotban lennének, és súlyosbíthatja a szervi bántalmakban szenvedők, valamint gyenge immunrendszerrel rendelkezők betegségeit. A legjobb esetben gyakran alacsony energiaszint és kimerültség tapasztalható, a legrosszabb esetben pedig súlyos fájdalom, megbetegedések, depresszió és elmezavar.

Csak az alacsony sugárzást kibocsátó berendezések eltávolításával lehet elkerülni ezt a hatást, és mert a különböző technológiákat nem megfelelően használják, valamint integrálják az energia hálózatot és a kommunikációs rendszereket, a helyszíneken kell hatástalanítani őket, hogy ne zavarjuk azokat, amelyekre szükségetek van. A biztonsági intézkedések megakadályozzák az illetéktelenek belépését ezekre a területekre; azonban űrtestvéreink képesek kijátszani őket és sikeresen elkülöníteni a különböző rendszereket.
Ez a két életbevágóan fontos helyzet az oka azonnali érkezésüknek, de kérünk titeket, legyetek továbbra is türelmesek. Körültekintő intézkedésekre van szükség minden lehetséges helyzet kezeléséhez a földön, és a földre szállások helye és ideje kritikus tényezői az általános készenlétnek.

Egy másik tényező annak figyelembe vétele, hogy reálisan várható egy médiatámadás az „idegen hódítókról”, ami megpróbál félelmet kelteni a tömegekben. Bár ünnepelve üdvözlitek a földre szállásokat, a legtöbb ember számára egy dolog látni a hajókat az égen, és teljesen más látni őket a földön. Az Illuminátus szándéka szerint a „szórakoztatóipar” bővelkedik olyan termékekben, amelyek megerősítik az invázió gondolatát, és teljesen hiányoznak az információk a Földet az ősidőkben indult benépesítő programok kezdete óta segítő civilizációkról.

Következésképpen, „az idegenekkel szembeni szkepticizmus” érzése természetes, és azoknak, akik úgy hiszik, félniük kell, szükségük lesz valós információra. Hasznosak lehetnek a témával foglalkozó könyvek vagy nyomtatott anyagok az erre vonatkozó, fényből jövő üzenetekkel a család, barátok, kollégák és szomszédok számára, akik félnek az „idegen” jelenléttől. Azonban, a félelem érzése egy választás, ezért kérünk, hogy oszd meg a tudásod azokkal, akik fogékonyak rá, és ne erőltesd rá azokra, akik nem.
Térjünk vissza az előzőekben említett alacsony rezgések hatásaira – azaz: hogy lehet enyhíteni rajtuk, míg a forrásukat nem hatástalanítjuk. Fontos, hogy ne merüljük ki és kerüljük a rámenős személyiségeket és a tömeget. Míg a bolygó mozgása egy sokkal kedvezőbb állásba segíteni fog, a kollektív energiaszint pillanatnyilag még mindig szokatlanul alacsony.
Aludjatok és pihenjetek a lehető legtöbbet, még akkor is, ha ez a szokásos tevékenységekről való lemondást jelenti is, kivéve a mértéktartás gyakorlását, ami szintén segíthet az egyensúlyotok megtartásában. A séta – nem az andalgás, hanem egy ritmikusan gyors ütemű haladás, amelyet túlterhelés nélkül elbírtok – a legjobb gyakorlat ebben az időszakban. Töltsetek a lehető legtöbb időt a természetben – a fák energiája mérhetetlenül jótékony – és nyugtató zene hallgatása megnyugtatja az energiaáramlást a testetekben.

Egyetek a szokásosnál kevesebbet, a főként friss gyümölcsből és zöldségből álló diéta a legjobb, mert ezek több fényt tartalmaznak, mint a főtt ételek. Ezek az ételek most különösen sokkal jobban emészthetőek, mint a hús, tengeri- és keményítőt tartalmazó ételek, valamint tanácsos csökkenteni a só, cukor, szénsav, dohány és alkohol bevitelét.
Sok tiszta víz ivása segíti a testetek elektromos rendszerének megfelelő működését, és az egyatomos arany hasznos lehet a zavartság legyőzésében, és tiszta gondolatokat eredményez, valamint helyreállítja az ideiglenesen hibásan működő memóriát. Ha előírt gyógyszereket szedsz, különösen, ha antidepresszánst, kérdezd meg az orvosodat, van-e lehetőség az adagolás csökkentésére – a vegyi anyagoknak minden gyógyszerben, mindig kedvezőtlen mellékhatásai vannak, és ezek súlyosbítják az ellentétes rezgések okozta hatásokat.
Valójában mindegyik javaslat mostantól alkalmazható. Ahogy sejtjeitek szén alapúból kristályalapúra változása folytatódik, kevesebb táplálékra lesz szükségetek, és a sok fényt tartalmazó ételeket kielégítőbbnek fogjátok találni. Néhány eddigi szokás és értékítélet természetes módon megváltozik annak megfelelően, amit testetek és elmétek sugall, más szokások megváltoztatása fegyelmezettséget kíván.

Most áttérünk egy másik időszerű témára. Beszéltünk nektek a sötét elmékről és szívekről, amelyek halált, pusztulást, szenvedést és izgatottságot okoznak. Nem az a cél, hogy „ujjal mutogassunk”, hanem hogy elmagyarázzuk, mi folyt a világotokban az ezredfordulóig, mi történik most, és miért, és mi fog még jönni. Az igazság ezekről az egyénekről és tevékenységükről ki fog derülni, és életbevágóan fontos, hogy spirituális nézőpontból tekintsetek rájuk.

Hosszú korokon keresztül a sötétség uralta a földi civilizációt, és mikor a bolygó túlélése múlott a harmadik dimenziós karma ciklusának véget érésén, amelyet a sötétség állandósított, bizonyos egyének megegyeztek olyan helyzetek és feltételek előidézésében, amely lelkek milliárdjának adott esélyt annak megtapasztalására, amire szükségük volt, hogy teljesítsék harmadik dimenziós karmájukat, és belépjenek a negyedik dimenzióba. Ez egy nagy, kollektív megegyezés volt azért, hogy mérhetetlen hasznára legyek sok-sok léleknek.
Miután ezek az egyének teljesítették kötelezettségüket, miszerint ők a „rosszfiúk” – és ezt rendkívül jól csinálták, – az egyezség szerint csatlakozniuk kellett volna a fény erőihez, és a galaxisnak ez a része megszabadult volna minden sötét befolyás alatt álló létezőtől. E helyett olyannyira kötődni kezdtek a személyiséghez és a viselkedéshez, melyet szerepük megkívánt – kapzsiság, hataloméhség, kegyetlenség, fortély -, hogy visszautasították az intenzíven feléjük sugárzó fényt, és megszegték az egyezséget.

Tekintet nélkül a sötétségre, amely áthatotta ezeket az egyéneket, ők elválaszthatatlan részei a Minden Egységének, örökkévaló részei Istennek, és feltételek nélkül szeretve vannak Őáltala. Isten nem fog ítélkezni felettük – Isten NEM ítélkezik a lelkek felett! – hanem a világotok fog, mikor azonosítja, és felelősségre vonja őket azért, amit tettek. A legtöbbjük minden vádat tagadni fog; mások elismerik az igazságot ha ez saját érdekeiket szolgálja, mint felmentés vagy enyhébb ítélet mások elítélésében nyújtott segítségükért; és néhányan el fognak menekülni az bírói ítélet elől úgy, hogy meghalnak a tárgyalásuk kimenetele és a fellebbezésük előtt.

Azonban, egyikük sem fogja elkerülni a gondolataik, szándékaik és tetteik következményeit az életlenyomataik áttekintésének „magasabb bírósága” előtt a Nirvánában, ahol földi életük minden pillanatát meg fogják tapasztalni. Ez a folyamat magában foglalja, hogy átérzik minden ember egyéni érzéseit, akik életét bármilyen módon, akárhogy érintették, és sok esetben, ez a szám milliós. A pokolról alkotott fogalmatok meg sem közelíti a valóságát annak, amit ezek az egyének fognak megtapasztalni az életlenyomatuk áttekintése vagy következő fizikai életük primitív körülményei alatt.

A szigorú büntetés helyett, amelyet a harmadik dimenziós gondolkodásmód megkövetel azok számára, akik nélkülözik a fényt, a szikrát leszámítva, amely minden lélek életereje, a részvét és megbocsátás fog legjobban szolgálni titeket és mindenki mást az örökkévaló Minden Egységében. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell bocsátani, vagy el kell nézni bármit, ami azután történt, hogy ezek az egyének megszegték lélekszintű egyezségüket.

Ez azt jelenti, hogy mert ebben az univerzumban minden lélek elválaszthatatlanul össze kapcsolódik, mint Isten önállóan tapasztaló részei, együttesen egy család vagytok. A családban a gyengéknek büntetés helyett küldj fényt. Mikor minden családtag támogatja egymást, a család erősebb és növekszik a fényben, bölcsességben és szellemiségben, amely minden lélek célja.

Most visszatérünk néhány témára, melyekről kérdéseket tettetek fel. A szülőknek, akik aggódnak, hogy magyarázzák el gyermekeiknek, miért fognak sokan meghalni a Föld felemelkedése során, azt mondjuk: ugyanúgy, ahogy elmagyarázod nekik most a halált. Az emberek továbbra is naponta fognak távozni azokból az okokból, amiért most - nem lesz milliók egyidejű kivonulása, ahogy néhány elmélet állítja.

Az árvákról való gondoskodás nem fog különbözni a mostanitól, mikor más családtagok vagy a legközelebbi barátok lépnek a szülők helyébe. A gyerekek sokkal könnyebben fogják fogadni az elkövetkező változásokat, mint a felnőttek, akik hiedelmei és szokásai, melyeket a hatóságok, és a felszínes társadalmi normák formáltak nagyfokú áthangolódást kíván.
Bár reméljük, hogy egyikőtök sem aggódik az újabb keletű kataklizma-jóslások miatt, elmondjuk, hogy nem lesz 1000 láb (kb. 304 m) magas szökőár; nem fognak égitestek összeütközni a Földdel, a japán Fukushima atomerőmű sugárzása nem fogja a populáció kihalását okozni; nem fogja pestis megsemmisíteni az emberek többségét; nem lesz szükség rá, hogy a föld alatt lakjatok; az arab világ szabadságért való harca nem fogja kirobbantani a III. világháborút. A kívánságaitok, hogy mindez ne történjen meg, hozzáadódik a Föld ezen szándékához, és az energia, amelyet a kollektív tudat eredményez, biztosítja, hogy egyik pusztító esemény se manifesztálódhasson.

A bőkezű megosztozás jósága a szükségben szenvedőkkel nem fajulhat odáig, hogy saját meggyőződéseteket rákényszerítitek azokra, akinek más a véleménye. A harmadik dimenzióban létező emberek akkor ölelik magukhoz a spirituális és egyetemes megvilágosodást, mikor az idő számukra a legmegfelelőbb, és ti alapvetően a saját fejlődésetekért vagytok felelősek ebben a vonatkozásban.

Sokan kérdezik, hogy tudják legjobban enyhíteni a különböző károkat, vagy segíteni azokon, akik komoly nehézségekkel küzdenek. Az összes kérdés megválaszolása helyett csak megemlítjük a kérdéses területeket: pénzügyi intézmények, katonai akciók, sugárzás, helyi és nemzeti kormányzó szervek, hajléktalanság, szennyezés, igazságtalan törvények, méltánytalan adók, rossz egészségügyi ellátás, üzemanyagárak, erdőirtás, megújuló energiaforrások, élelmiszer-gyártás és oktatás.

Örülünk a másokról való gondoskodás kiáradásának, és a világotok megváltoztatásában való részvétel lelkes szándékának! Kövesd a szíved, tedd, amit úgy érzed, tenned kell. Gyakorlati szinten, amely lehet a szükségben szenvedők és a helyi jótékonysági intézmények megsegítése forrásokkal, amikkel rendelkeztek – idő, tehetség és képességek, tudás, pénz, eszközök és felszerelések, szállítóeszközök, szállás – vagy lehet a környezet megóvásáért tevékenykedő nemzeti és nemzetközi szervezetek, vagy jogi, politikai gazdasági reformok támogatása.

Egy magasabb síkon, képzeld el a világot, melyet magadnak, gyermekeidnek és az ő gyermekeiknek szeretnél: a szeretet, béke, kölcsönös tisztelet világát, és az életet, mely harmóniában van a Természet egészével. Soha ne becsüld alá az erődet, mely a látomásokat és gondolatokat valósággá változtatja!

Átfogó útmutatásunk minden területre, ahol jobbítani szükséges, hogy Ismerd isteniséged és éld a fényt! Annak tudása, hogy a szeretet-fény a legerősebb energia a kozmoszban, a lelkek „alkotórésze”, és az alap, melyre a lélekszerződések köttettek, a spirituális világosság része, és a világosság kiterjesztése minden lélek fizikai testben eltöltött életének célja. A sebesség, mellyel a tudatosság elérhető és a megvilágosodás lehetősége, melyek ebben az időben fel lettek ajánlva a civilizációtoknak páratlan az egész univerzumban.
Minden fénylény szeretetet sugároz felétek és néhányan mellettetek haladnak.
                             _____________________________
SZERETET és BÉKE
Suzanne Ward

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése


invoc


Könjörgés

14:02:2014 -- 09:00h Brisbane, Australia

13:02:2014 – 24:00H BUDAPEST, HUNGARY

http://24timezones.com/

On 2012 – Gregg Braden’s Letter to the Community

On 2012 – Gregg Braden’s Letter to the Community
On 2012 – Gregg Braden’s Letter to the Community